Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

29 листопада 2018 року в селі Студена в останню путь провели військовослужбовця

Дата: 30.11.2018 13:05
Кількість переглядів: 1792

  29 листопада 2018 року в селі Студена в останню путь провели військовослужбовця

  25 листопада Студенянську громаду сколихнула сумна звістка, загинув наш земляк, учасник АТО Олійник Володимир Іванович.

  Володимир Іванович 1972 року народження. Рано залишився сиротою. Закінчив загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів с.Студена. В 1991 році пішов на строкову службу до лав Збройних Сил України. Після закінчення служби працював в СВК «Прогрес» слюсарем. Батько чотирьох дітей. В період 6-ї хвилі мобілізації призваний в зону проведення антитерористичної операції. В 2017 році нагороджений відзнакою Президента України за участь в АТО. В травні 2018 року, свідомо зробивши свій вибір, повернувся служити до Збройних Сил України по контракту. Захищав Батьківщину від російських агресорів і найманців. За час проходження служби Володимир користувався повагою та авторитетом серед бойових товаришів. Помер 25 листопада у м. Маріуполь

  29 листопада 2018 року воїна проводжали в останню путь мешканці села живим коридором. Крім односельців, на похорони Володимира прибули його друзі, бойові побратими, керівники державних установ району.

  Мітинг вшанування пам’яті воїна на кладовищі відкрив сільський голова Кирнасівський О.П. ,звернувшись до присутніх з останнім словом про загиблого. Мітинг продовжив своїм виступом перший заступник голови райдержадміністрації Денисов Д.Д. та воїн – інтернаціоналіст, учасник АТО - Стафійчук Ю.Е. Вшанували усіх загиблих воїнів хвилиною мовчання. На закінчення мітингу духовий оркестр виконав «Гімн України».

  Ми гордимося Вами, мужні захисники. У наших серцях вічно житиме пам'ять про тебе, Володимире. Хай земля тобі буде пухом.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь