Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

02 Січня, 2023 р., 19:25
Функції та завдання Фонду соціального страхування України за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку передаються Пенсійному фонду України.
02 Січня, 2023 р., 11:21
Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 14 лютого 2018 року № 80 «Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки», яку розроблено з метоюприведення нормативно-правових актів у сфері пожежної безпеки у відповідність з вимогами Законів України «Про адміністративні послуги» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями».
29 Грудня, 2022 р., 16:49
Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 15.11.2022 року №1320 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо призначення окремих видів державної допомоги та соціальних стипендій» припинення виплат з 01.01.2023 року стосується тільки тих видів допомог та пільг, термін виплати яких закінчився в період воєнного стану та не стосується виплат на проживання внутрішньо переміщеним особам.
29 Грудня, 2022 р., 11:16
Головував: Сільський голова, голова комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кирнасівський О.П. Присутні: члени комісії з питань ТЕБ та НС (за списком) І. Про обмежувальні заходи під час новорічних/різдвяних свят в умовах воєнного стану.
15 Грудня, 2022 р., 08:39
Назва: Головне управління Національної соціальної сервісної служби у Вінницькій області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь