Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

09 Грудня, 2022 р., 12:01
Аби батьки могли бути поруч із хворою дитиною, Фонд соціального страхування України компенсує працюючим українцям втрачений заробіток за час догляду рідних.
06 Грудня, 2022 р., 13:47
Електронний лікарняний має статус «закритий» з дня свого створення і змінює його на «готово до сплати» у день видачі – тобто через сім днів після дати закриття для лікарняних по тимчасовій непрацездатності і через сім днів після дати відкриття – для лікарняних по вагітності та пологах.
01 Грудня, 2022 р., 11:11
Фонд соціального страхування України опікується 11 мільйонами працюючих українців, кожен з яких має право на компенсацію втраченого заробітку в разі хвороби, травми, догляду за хворими рідними та в інших страхових випадках.
22 Листопада, 2022 р., 15:04
Холодні зимові дні – це не тільки красиві білі вулиці й  веселі розваги, а ще й небезпека для вашого здоров’я. Щоб зима залишила у вас тільки приємні спогади та емоції, необхідно дотримуватися простих правил.
22 Листопада, 2022 р., 15:03
Серед електротехнічних виробів за кіль­кістю пожеж та їхніми наслідками перше місце посідає кабельна продукція, на яку слід звернути особливу увагу. Якщо елек­тропроводку вашої оселі було змонтовано ще 30 років або більше тому, бажано її замі­нити повністю з кількох причин. По-перше, її ізоляція втрачає цілісність за тривалого використання, що може призвести до ура­ження електрострумом. По-друге, ми стали більше користуватися електропобутовими приладами (електрочайник, праска, мікро­хвильова піч, тостер, водонагрівач, конди­ціонер, холодильник, телевізор, пральна та посудомійна машини тощо). Особливо в години пік. Це може призвести до перенавантаження електромережі, а часом і до пожежі.
22 Листопада, 2022 р., 15:02
Метеорологічна обстановка:  На Вінниччині прогнозується коливання температурного режиму. Часом опади.  Ожеледь, на дорогах ожеледиця. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь