Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

21 Листопада, 2023 р., 18:51
У цей день ми вшановуємо громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, які мають надзвичайне значення для реалізації європейського шляху розвитку України.
20 Листопада, 2023 р., 16:14
Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 03 листопада 2023 року № 1143 «Змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки», яку розроблено з метою приведення нормативно-правових актів у сфері пожежної безпеки у відповідність з вимогами Законів України «Про адміністративні послуги» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями».
20 Листопада, 2023 р., 08:32
Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна презентувала досягнення області у впровадженні проєкту «Помічник ветерана» на нараді з питань ветеранської політики під головуванням Віцепрем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.
15 Листопада, 2023 р., 15:05
Сказ – це надзвичайно небезпечна інфекційна хвороба, яка супроводжується тяжким ураженням центральної нервової системи і завжди закінчується смертю. Щорічно від сказу в світі гинуть від 20 до 70 тисяч людей. Рабічна інфекція реєструється на території 110 країн світу.
15 Листопада, 2023 р., 15:03
Через війну, що триває на території України, та зниження охоплення вакцинацією, діти й дорослі ризикують захворіти небезпечними інфекційними захворюваннями. Тому надзвичайно важливо, щоб кожна людина мала доступ до актуальної та достовірної інформації про вакцини, щеплення, процедуру та локації надання цієї медичної послуги.
14 Листопада, 2023 р., 11:20
Харківський національний університет внутрішніх справ спільно з Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області реалізують черговий етап щорічного моніторингового дослідження "Безпека та довіра" та пропонують вінничанам взяти участь у соціологічному опитуванні.
14 Листопада, 2023 р., 11:19
Слава Україні! Розпочалася шістсот двадцять дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.
14 Листопада, 2023 р., 11:18
У  Національній службі здоров'я України нагадали, що це за хвороба та які послуги з цим захворюванням можна отримати у сімейного лікаря.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь