Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

13 Листопада, 2023 р., 11:17
Сьогодні важко уявити наш світ без онлайн-реальності. Інтернет проник у більшість аспектів нашого повсякденного життя. Завдяки йому, ми можемо легко закуплятись, оплачувати рахунки, замовляти страви з ресторанів або навіть знайти місце для проживання. Проте ця зростаюча залежність від віртуального світу привела до посилення шахрайської активності. Як забезпечити себе в мережі та уникнути шахрайства? Ось кілька порад, які допоможуть уникнути шахрайства в інтернеті:
13 Листопада, 2023 р., 11:05
Відновлено строки надання індивідуальних податкових консультацій
09 Листопада, 2023 р., 11:41
Інформуємо про те, що приймання документів від власників трьох і більше корів для надання часткового відшкодування витрат за закуплену установку індивідуального доїння або (та) холодильну установку для зберігання і охолодження молока буде здійснюватись до 30 листопада 2023 року. Приймаються документи по установках , закуплених у 2022, 2023 роках в межах виділених асигнувань на 2023 рік
09 Листопада, 2023 р., 11:39
Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації повідомляє про проведення в області безкоштовного тренінгу щодо залучення грантів на розвиток фермерського бізнесу. Даний захід проводиться Центром розвитку фермерства «Врожай Перемоги» офлайн на базі інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН.
09 Листопада, 2023 р., 09:49
Це свято талановитих людей, носіїв національної ідеї, оберегів історичної пам’яті. Ваша майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється у збереженні народних традицій, любові до джерел народного мистецтва. Бажаю Вам міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. З повагою сільський голова Олексій Кирнасівський
07 Листопада, 2023 р., 08:23
Через війну, що триває на території України, та зниження охоплення вакцинацією, діти й дорослі ризикують захворіти небезпечними інфекційними захворюваннями. Тому надзвичайно важливо, щоб кожна людина мала доступ до актуальної та достовірної інформації про вакцини, щеплення, процедуру та локації надання цієї медичної послуги.
07 Листопада, 2023 р., 08:22
З 82% площ буряків накопано майже 2 млн тонн цукросировини. Урожайність становить 451 ц/га, а цукристість коренів перевищує минулорічну.
07 Листопада, 2023 р., 08:22
В Україні 6 листопада набув чинності Закон №7438, згідно з яким заборонено використання та розповсюдження більшості салютів, феєрверків та петард.
06 Листопада, 2023 р., 09:24
Українці, які потребують розв’язання питань щодо володіння чи користування землею, можуть безоплатно отримати консультацію юриста від системи безоплатної правничої допомоги. З початку року такою можливістю скористались понад 17 тисяч українців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь