Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

03 Листопада, 2023 р., 10:08
Національний портал з імунізації створений для потреб медиків, студентів, фармацевтів, педагогів та громадськості. І передусім батьків, які планують вакцинацію своїх дітей і прагнуть дізнатися більше про ефективність вакцин, епідеміологічну ситуацію, графік щеплень тощо.
03 Листопада, 2023 р., 10:07
В Україні працює Національний портал з імунізації. Це інформаційний ресурс для медиків, студентів, фармацевтів та українців, які шукають доказову інформацію про вакцини та щеплення. На порталі консультують 16 експертів-медиків, які надають роз’яснення стосовно рутинної вакцинації, інформацію про 24 вакцинокеровані інфекції та їхню профілактику, ефективність вакцин. Для фармацевтів та медиків на порталі оновлюють інформацію щодо актуальних змін у нормативних документах. Також розміщують дані щодо захворюваності та наявності в країні вакцин.
03 Листопада, 2023 р., 10:06
Управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Вінницькій області інформує, що під час нарахування (отримання) доходів, отриманих у вигляді валютних цінностей або інших активів (вартість яких виражено в іноземній валюті або міжнародних розрахункових одиницях), такі доходи перераховуються у гривні за валютним курсом Національного банку України, що діє на момент нарахування (отримання) таких доходів (п. 164.4 ст. 164 Кодексу).
01 Листопада, 2023 р., 08:46
На кінець жовтня підписані заяви-приєднання до умов Типового договору розподілу газу новому Оператору газорозподільних мереж – Вінницькій філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» повернули понад 50 тисяч споживачів.
31 Жовтня, 2023 р., 12:58
Батьки або люди, які їх замінюють (опікуни чи піклувальники), зобов’язані піклуватися про дітей: виховувати їх, дбати про їхнє здоров’я, фізичний та духовний розвиток, захищати їхні права. Та що робити, якщо батьки ухиляються від своїх батьківських обов’язків, порушуючи в такий спосіб права дитини?
31 Жовтня, 2023 р., 11:09
Команда Міжнародного республіканського інституту «IRI Ukraine» презентувала посібник «Як впровадити програму стажування для молоді?». Його розробили для органів місцевого самоврядування на основі практичного досвіду впровадження пілотних програм стажування в громадах у межах програми USAID «Мріємо та діємо».
28 Жовтня, 2023 р., 10:46
27 жовтня на черговій 45 сесії обласної Ради першим питанням порядку денного депутати розглянули та ухвалили рішення «Про принципи та пріоритети формування обласного бюджету Вінницької області на 2024 рік». Відповідно до них, депутати рекомендували Вінницькій обласній військові адміністрації здійснювати формування обласного бюджету.
27 Жовтня, 2023 р., 08:26
Документальний проєкт "Незламні діти. Я чекаю" розповідає історії українських дітей, які побачили війну на рідній землі, але не покинули своїх мрій та переконань.
27 Жовтня, 2023 р., 08:25
Якщо підлітки, яким виповнилося 16 років, хочуть укласти шлюб, їм потрібно звертатися до суду й отримати дозвіл на це, адже шлюбний вік в Україні настає з 18 років. Суд має розглянути цю заяву та на підставі наведених доказів встановити, чи відповідає шлюб інтересам неповнолітніх.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь