Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

19 Вересня, 2023 р., 13:52
#є_Робота За підсумками 8 місяців 2023 року Вінниччина входить до п’ятірки регіонів з найбільшою кількістю ухвалених рішень за програмою "Власна справа".
15 Вересня, 2023 р., 12:47
Спалахи кору в Україні  циклічні й відбуваються  в середньому кожні  4-5 років. Вони стаються через те, що діти пропускають планові щеплення і в суспільстві накопичується кількість людей без імунітету.
15 Вересня, 2023 р., 12:46
Вакцини, окрім самих складників, які безпосередньо «навчатимуть» імунну систему впізнавати збудника хвороб або його складові, містять й інші компоненти – які часто й викликають осторогу в деяких людей. Розберімося, що додатково можуть містити вакцини насправді, і чи варто цього остерігатися?
15 Вересня, 2023 р., 12:44
З 13 вересня в Урядовому контактному центрі запрацювала спеціалізована «гаряча лінія» з питань реабілітації, протезування/ортезування та забезпечення іншими  допоміжними засобами реабілітації військовослужбовців, які отримали поранення.
14 Вересня, 2023 р., 15:30
Відбувся захід з вшанування пам'яті Героїв України,  мешканців Студенянської громади річниця смерті АНАТОЛІЯ КРАСНОБАЄВА та 8 річниця Сергія КІЧМАРЕНКА за участі секретаря сільської ради Вадима Мазурика,  працівників сільської ради, учнів Студенянської ліцею.
12 Вересня, 2023 р., 10:29
У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», що здійснюється за ініціативи Олени Зеленської, міжнародними експертами Israel Trauma Coalition та ГО «Безбар'єрність» проводилося навчання з основ психологічної підтримки для працівників служби зайнятості.
11 Вересня, 2023 р., 12:28
Недотримання правил пожежної безпеки та необережне поводження з вогнем, у більшості випадків може призвести до масштабних пожеж, які становлять загрозу не лише довкіллю, житловим будинкам та інфраструктурі, але й життю і здоров’ю людей.
11 Вересня, 2023 р., 12:27
Слава Україні! Розпочалася п’ятсот шістдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.
11 Вересня, 2023 р., 12:26
Міжнародний молодіжний рух School Recycling спільно із Всеукраїнським молодіжним рухом Let`s do it Ukraine оголосив конкурс серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти на найактивніших учасників Всесвітнього дня прибирання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь