Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

11 Серпня, 2023 р., 22:10
Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» вже більше 23 років розробляє і втілює дієві програми впровадження змін. Основні напрямки діяльності організації є: активізація мешканців громад, розширення участі людей в ухваленні суспільно важливих рішень; розвиток активної життєвої позиції та творчого потенціалу, професійна орієнтація; впровадження програм з працевлаштування, відкриття власної справи, підвищення економічної спроможності населення.
11 Серпня, 2023 р., 22:09
До уваги керівників громад! Якщо у вас є куди прикласти робочі руки, щоб вирішити соціально-побутові питання громади - організуйте громадські роботи разом із службою зайнятості!
11 Серпня, 2023 р., 09:07
Буває, що у відповідь хочеться кричати. Гнів, страх, розпач переростають в агресію, і контролювати цей клубок емоцій стає надзвичайно важко: ми буквально відчуваємо бажання трощити меблі, жбурляти речі, навіть робити комусь боляче.
11 Серпня, 2023 р., 08:30
Тульчинське РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області звертається до  мешканців району з застереженням дбати про власну безпеку під час відзначення Незалежності України. Пам’ятайте, небезпека може виникнути на кожному кроці!  
09 Серпня, 2023 р., 09:32
У серпні Міністерство у справах ветеранів України спільно з ІТ-компанією EPAM Україна запустять освітні ініціативи для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин. Навчання відбуватиметься у Центрах ветеранського розвитку, які за сприяння Мінветеранів створено у Дніпрі, Вінниці, Львові та Миколаєві на базах провідних вишів.
09 Серпня, 2023 р., 09:31
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів створила телеграм-канал «Захист прав споживачів».
07 Серпня, 2023 р., 16:33
Навчальний центр підприємництва та інновацій в Україні  Startup Ukraine спільно з Міжнародною організацією з міграції за фінансування Уряду Німеччини за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW розпочинає безкоштовну навчальну програму для підтримки підприємців мікро- та малого бізнесу,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь