Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

07 Серпня, 2023 р., 11:44
Що таке реєстр волонтерів та як це працює? Кому варто зареєструватися і що для цього необхідно Що це таке? Реєстр волонтерів — це база даних волонтерів, які допомагають захисникам та жителям країни, що постраждали від війни з 2014 року. Реєстр веде Державна податкова служба.
04 Серпня, 2023 р., 10:48
А саме: Kyiv School of Economics пропонує гранти на безплатне навчання для захисників і захисниць. Напрямки навчання: бізнес-економіка, кібербезпека, психологія, право та ряд інших бакалаврських програм. Крім цього — магістер з економіки, публічного врядування, урбаністики й соціальної психології.
03 Серпня, 2023 р., 14:12
У Національній соціальній сервісній службі України нагадують, що кожна постраждала особа має законне право на отримання необхідної допомоги, адже в нашій країні, так і в багатьох інших, існують законодавчі механізми та програми, спрямовані на захист їхніх прав.
03 Серпня, 2023 р., 14:12
Державна служба України з питань праці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!».
03 Серпня, 2023 р., 14:09
Ви міцно обіймаєте батька, брата чи сестру, вашу кохану людину, яка ще вчора ночувала в окопі під обстрілами. Чи думали ви, що скажете в цей момент? Про що запитаєте вдома? Як будете слухати численні історії або ж довгу тишу?
03 Серпня, 2023 р., 14:08
Форма роботи на засадах рекрутингу неодноразово доводила свою ефективність. Тому зараз, коли в умовах війни роботодавці відновлюють та перебудовують свій бізнес, - послуги рекрутингу актуальні як ніколи.
02 Серпня, 2023 р., 13:59
Сказ - це інфекційна хвороба з переважним ураженням центральної нервової системи, що супроводжується судомами, спазмами глоткової і дихальної мускулатури.
02 Серпня, 2023 р., 13:58
Кабінетом Міністрів України внесено зміни до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам. Відтермінували норму про виплату на сім'ю, а не на особу, про що зазначено в постанові від 31 липня 2023 року № 789.
02 Серпня, 2023 р., 13:43
щодо розшуку зниклих безвісти за особливих обставин, підготовлені «Національне інформаційне бюро / National Information Bureau»:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь