Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

09 Серпня, 2023 р., 09:32
У серпні Міністерство у справах ветеранів України спільно з ІТ-компанією EPAM Україна запустять освітні ініціативи для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин. Навчання відбуватиметься у Центрах ветеранського розвитку, які за сприяння Мінветеранів створено у Дніпрі, Вінниці, Львові та Миколаєві на базах провідних вишів.
09 Серпня, 2023 р., 09:31
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів створила телеграм-канал «Захист прав споживачів».
07 Серпня, 2023 р., 16:33
Навчальний центр підприємництва та інновацій в Україні  Startup Ukraine спільно з Міжнародною організацією з міграції за фінансування Уряду Німеччини за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW розпочинає безкоштовну навчальну програму для підтримки підприємців мікро- та малого бізнесу,
07 Серпня, 2023 р., 11:45
Український ветеранський фонд - платформа розвитку ветеранських можливостей, установа у сфері управління Міністерства у справах ветеранів України і працює для ветеранів і їхніх родин. А поки ветерани захищають Україну на фронті і захищають наше майбутнє, Український ветеранський фонд турбується про їхнє завтра, фінансує бізнес ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.
07 Серпня, 2023 р., 11:44
Що таке реєстр волонтерів та як це працює? Кому варто зареєструватися і що для цього необхідно Що це таке? Реєстр волонтерів — це база даних волонтерів, які допомагають захисникам та жителям країни, що постраждали від війни з 2014 року. Реєстр веде Державна податкова служба.
04 Серпня, 2023 р., 10:48
А саме: Kyiv School of Economics пропонує гранти на безплатне навчання для захисників і захисниць. Напрямки навчання: бізнес-економіка, кібербезпека, психологія, право та ряд інших бакалаврських програм. Крім цього — магістер з економіки, публічного врядування, урбаністики й соціальної психології.
03 Серпня, 2023 р., 14:12
У Національній соціальній сервісній службі України нагадують, що кожна постраждала особа має законне право на отримання необхідної допомоги, адже в нашій країні, так і в багатьох інших, існують законодавчі механізми та програми, спрямовані на захист їхніх прав.
03 Серпня, 2023 р., 14:12
Державна служба України з питань праці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!».
03 Серпня, 2023 р., 14:09
Ви міцно обіймаєте батька, брата чи сестру, вашу кохану людину, яка ще вчора ночувала в окопі під обстрілами. Чи думали ви, що скажете в цей момент? Про що запитаєте вдома? Як будете слухати численні історії або ж довгу тишу?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь