Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

03 Серпня, 2023 р., 14:08
Форма роботи на засадах рекрутингу неодноразово доводила свою ефективність. Тому зараз, коли в умовах війни роботодавці відновлюють та перебудовують свій бізнес, - послуги рекрутингу актуальні як ніколи.
02 Серпня, 2023 р., 13:59
Сказ - це інфекційна хвороба з переважним ураженням центральної нервової системи, що супроводжується судомами, спазмами глоткової і дихальної мускулатури.
02 Серпня, 2023 р., 13:58
Кабінетом Міністрів України внесено зміни до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам. Відтермінували норму про виплату на сім'ю, а не на особу, про що зазначено в постанові від 31 липня 2023 року № 789.
02 Серпня, 2023 р., 13:43
щодо розшуку зниклих безвісти за особливих обставин, підготовлені «Національне інформаційне бюро / National Information Bureau»:
01 Серпня, 2023 р., 11:27
Сказ - це надзвичайно небезпечна інфекційна хвороба, яка супроводжується враженням центральної нервової системи.
01 Серпня, 2023 р., 11:26
Енергосистема може безпечно працювати лише при збереженні рівноваги між виробництвом та споживанням.
31 Липня, 2023 р., 21:44
Кожна засуджена людина в Україні має право на безоплатну правову допомогу — консультацію чи інформацію, допомогу в складенні документів чи представництво інтересів у суді. Щоб отримати такі послуги, достатньо звернутися до системи безоплатної правової допомоги. Оскарження вироку суду, перегляду судового рішення за нововиявленими обставинами, подання клопотання про умовно-дострокове звільнення — це питання, з якими найчастіше звертаються засуджені до системи БПД. Проте чимало юридичних проблем людей, які відбувають покарання, не стосуються вироку. Так, юристи системи БПД та адвокати, що надають безоплатну правову допомогу, допомагають засудженим відновлювати втрачені документи, встановлювати чи підтверджувати громадянство України, оформлювати інвалідність, оскаржувати рішення чи бездіяльність органів державної влади, розвʼязувати спадкові та сімейні питання: розірвання шлюбу, встановлення батьківства чи порядку побачень з дитиною тощо. За шість місяців 2023 року працівники системи БПД видали 672 доручення адвокатам та 8 наказів штатним юристам центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі — БВПД) для захисту та представництва інтересів засуджених осіб у суді. Більш як третина цих справ стосувалася кримінального процесу, решта — адміністративного, цивільного, спадкового та інших видів права.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь