Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

26 Лютого, 2024 р., 15:59
Згідно рішення Виконавчого комітету  від  29 серпня 2023 р. №81/81 «Про визначення виконавцем послугзі збирання та вивезення твердих побутових відходів КП «Студенянський комунгосп»
25 Лютого, 2024 р., 23:43
Як повідомив Начальник ОВА Сергій Борзов, за роки незалежності це найбільша кількість спеціальних шкільних автобусів, які вдалось одночасно придбати для  освітніх закладів регіону.
25 Лютого, 2024 р., 23:43
23 лютого на черговій 50 сесії обласної Ради депутати проголосували за низку рішень, направлених на допомогу Збройним Силам України та підтримку військових.Так, депутатський корпус ухвалив рішення прийняти з комунальної власності Вінницької міської територіальної громади у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області автомобіль Mercedes Benz Sprinter.
19 Лютого, 2024 р., 09:01
Шлях ветерана довгий і тернистий. Він насичений випробуваннями та викликами. Цивільне населення України має бути готовим пройти цей шлях разом із ветеранками й ветеранами, адже від нашої підтримки залежить якісна адаптація учасників і учасниць бойових дій у суспільстві.
19 Лютого, 2024 р., 09:00
Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна в офіційному медіацентрі ОВА поінформувала про те, як проходить ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у громадах Вінниччини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь