Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

12 Березня, 2024 р., 17:21
Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України здійснили масштабне вдосконалення платформи «Оновлена інформатика — IT-студії». Проєкт, який переосмислив інформатику як предмет шкільної програми, став ще зручнішим завдяки новим функціям для ефективної організації навчального процесу на платформі ІТ-студій. 
11 Березня, 2024 р., 15:02
Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.
09 Березня, 2024 р., 23:20
26 січня 2024 року КМУ прийняв Постанову “Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб”
09 Березня, 2024 р., 23:14
Як повідомили у Міністерстві цифрової трансформації України, подати декларацію публічного службовця до Національного агентства запобігання корупції (НАЗК) відтепер буде простіше.
09 Березня, 2024 р., 23:11
УДМС у Вінницькій області нагадує, що триває щорічна кампанія декларування.
04 Березня, 2024 р., 15:45
Якщо ви ВПО, перемістилися до 24 лютого 2022 року та отримуєте пенсію в АТ «Ощадбанк», встигніть пройти ідентифікацію!
04 Березня, 2024 р., 15:45
Вінницька філія «ГАЗМЕРЕЖІ» нагадує, як слід діяти, щоб зберегти життя своє та рідних.
04 Березня, 2024 р., 15:44
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у міжнародній конференції «Відновлення прав постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом: елемент миру та світової безпеки», яка відбулася в Києві. До заходу також долучилися: віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, інші представники уряду, парламенту, громадських організацій та широке коло міжнародних партнерів.
01 Березня, 2024 р., 13:12
Шлях ветерана довгий і тернистий. Він насичений випробуваннями та викликами. Цивільне населення України має бути готовим пройти цей шлях разом із ветеранками й ветеранами, адже від нашої підтримки залежить якісна адаптація учасників і учасниць бойових дій у суспільстві.
01 Березня, 2024 р., 13:11
Рак – одна з основних медичних проблем людства і науковці всього світу працюють над збільшенням ефективності лікування та пошуком нових підходів до нього. Операції, променева терапія та медикаментозне лікування — це не все, чого потребують люди з онкологічними хворобами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь