Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

29 Лютого, 2024 р., 16:08
Як зазначають в Національній службі здоров’я України, імуносупресанти необхідні для осіб у посттрансплантаційному періоді.
29 Лютого, 2024 р., 16:08
Щоб визначити реальну потребу українського бізнесу в інженерах і технічних спеціалістах, а також оцінити необхідний рівень їхніх знань та навичок, запустили опитування разом з Київською школою економіки.
29 Лютого, 2024 р., 16:02
З початку року рятувальники Тульчинського району здійснили 9 виїздів на ліквідації загорянь в екосистемах, площа знищеної сухої рослинності та чагарників становить понад 7 гектарів.Рятувальники застерігають: випалювання сухої рослинності – незаконна діяльність! На Тульчинщині поступово розпочинається пожежонебезпечний період. У цей час, внаслідок необережного поводження з вогнем, або ж умисного підпалу сухостою, можуть бути знищені гектари природних екосистем, а разом з тим – тварини та птахи, які там мешкають. Якщо ж для людей це не вагомий аргумент (як показує практика), варто задуматися про безпеку власних садиб, а також своє життя та здоров’я. Адже нерідко вогонь із сухостою перекидається на житлові будинки та господарчі споруди, більше того, навіть самі палії стають жертвами умисно спровокованого полум’я. Під час ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНОГО ПЕРІОДУ потрібно дотримуватися таких правил:
28 Лютого, 2024 р., 13:16
Ворог постійно полює за інформацією про людей, які захищають Україну. Тож кожне необережне слово чи необдумане фото чи відео, завантажене у мережу, може зіграти злий жарт з військовими.
28 Лютого, 2024 р., 13:15
Діти найбільше потребують уваги та підтримки, а особливо ті, чиї батьки стоять на захисті України. 
28 Лютого, 2024 р., 13:15
Щоб визначити реальну потребу українського бізнесу в інженерах і технічних спеціалістах, а також оцінити необхідний рівень їхніх знань та навичок, запустили опитування разом з Київською школою економіки.
26 Лютого, 2024 р., 16:31
Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів загальні збори Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування (ВОАОМС). Участь у засіданні взяли Вінницький міський голова Сергій Моргунов, уповноважені представники органів місцевого самоврядування – члени Асоціації, голови постійних комісій Вінницької обласної Ради, керівники департаментів обласної адміністрації, представники громадських організацій, засобів масової інформації.
26 Лютого, 2024 р., 16:13
Крим - це Україна! 26 лютого 2014 року тисячі кримських татар українців та представників інших національностей вийшли до Верховної ради Автономної Республіки Крим та заявили всьому світу про цілісність України.
26 Лютого, 2024 р., 16:11
Коли мова йде про онкозахворювання, кожен з нас може зробити дві речі:
26 Лютого, 2024 р., 16:11
Шлях ветерана довгий і тернистий. Він насичений випробуваннями та викликами. Цивільне населення України має бути готовим пройти цей шлях разом із ветеранками й ветеранами, адже від нашої підтримки залежить якісна адаптація учасників і учасниць бойових дій у суспільстві.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь